Willems Baling Equipment op de IPM beurs te Essen

IPM Essen 2020 Green, Great, Gorgeous!

December 2019

Volgende maand zal de Internationale PlantenMesse (IPM beurs) worden gehouden in het Duitse Essen. De beurs zal plaatsvinden van 28 tot en met 31 januari. Zo'n 1500 exposanten uit meer dan 45 landen zullen hun innovaties presenteren aan bezoekers. Geen enkele andere beurs biedt een dergelijk uitgebreid overzicht van de markt. Ook Willems Baling Equipment zal vertegenwoordigd zijn.

Trends en innovaties
 

De IPM Essen is een internationale beurs met de laatste trends en nieuwste producten op het gebied van tuinbouw. Denk hierbij aan warmte- en koudebestendige planten- en struikvariëteiten maar ook  milieuvriendelijke en grondstof besparende verpakkingsoplossingen.Voor de producerende tuinbouwer de moeite waard om een kijkje te nemen in de technische hal nummer 4 Waar u ons kunt vinden op stand 4A32. Wij vertellen u graag over onze machines voor efficiënte productie, verwerking en verpakking van verschillende plantaardige producten en turf (Peat)!

 

Vraag uw vrijkaarten aan!
 

Wij gaan graag met u in gesprek over onze oplossingen op het gebied van verpakkingen van turf en plantaardige materialen. Om u te verwelkomen hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. Wilt u hier gebruik van maken? Dan kunt u ons mailen via : wbe@willemsbaling.eu.

Hopelijk mogen wij u begroeten op de IPM Essen!
 

Bezoek website
 

Als u meer wilt weten over deze beurs, bezoek dan de IPM website, door naar naar www.ipm-essen.de te gaan. Wie tijdens de IPM ESSEN op de hoogte gehouden wil worden, kan gratis de Messe-App via de Google Playstore of de Apple App Store downloaden.