Engineering, productie en assemblage

Engineering

Engineering op het hoogste niveau

De basis van elke Willems-machine ligt in onze geavanceerde engineeringafdeling. Met de nieuwste teken- en berekeningsprogramma's kunnen onze constructeurs lay out-, assemblage- en geheel driedimensionale productietekeningen genereren. Kritische onderdelen worden grondig doorgerekend zodat deze geschikt zijn voor hun functie.

Willems Baling Equipment besteedt veel aandacht aan gebruiksvriendelijke bediening, uitgekiende logistiek en maximale veiligheid. Dankzij decennia aan ervaring en kennis die we in huis hebben, kunnen we onze technologie steeds verder ontwikkelen. Daardoor leveren we steeds opnieuw machines af, die voorop lopen in precisie, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, capaciteit en flexibiliteit. Willems is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken, echter ook met het doorontwikkelen van huidige machines.

Productie
 

High-tech productie van componenten.

Jarenlang consequent werken aan procesoptimalisering heeft geleid tot volledige beheersing van onze productie. De totstandkoming van onze machines is in hoge mate geautomatiseerd. In onze productie-afdeling wordt gebruik gemaakt van geavanceerde CNC laser- en watersnij-technologie. Dit verzekert ons van de hoogst mogelijke efficiency en nauwkeurigheid.

Assemblage
 

Kennis van techniek voor garantie van top kwaliteit

Elk systeem wordt volledig opgebouwd en grondig getest voordat het de fabriek verlaat. Pas wanneer alles geheel soepel draait, wordt het vrijgegeven voor transport. U bent dus verzekerd van een snelle installatie op locatie en een probleemloze start.

Voor het bouwen van onze machines worden uitsluitend merken van gerenommeerde leveranciers toegepast, die zichzelf in de praktijk bewezen hebben. Waaronder: Siemens (elektronica), SEW (motoren), Rexroth (hydrauliek), SMC (pneumatiek) en Kawasaki (robots).

De systemen zijn zodanig ontworpen dat ze eenvoudig in transportabele delen uit elkaar te nemen zijn, goed vervoerbaar zijn en op locatie snel weer kunnen worden samengesteld. Onze monteurs leveren elk systeem compleet werkend op. Overal, wereldwijd.